ÚLTIMES SESSIONS

I amb la sisena i setena sessió arribem al final d'aquest primer trimestre. Agrair-vos a tots els joves i les joves que heu participat aquest primer trimestre i animar a tots aquells que encara no us heu decidit a venir a compartir una de les properes sessions del trimestre que ve. Tornarem el dimarts 17 de Gener.
Aquestes dues últimes sessions ens han ajudat a fer valoració del programa i d'aquells temes que més ens interessen. Però també hem pogut reflexionar sobre si tenim dret a decidir i alhora permetem als altres decidir per ells mateixos. Ens vam adonar que fàcilment tendim a decidir pels altres en moltes de les situacions quotidianes. I fins i tot ens enfadem si no es fan les coses com a nosaltres ens sembla que és millor. UN COP MÉS VAM RECORDAR LES TRES LLEIS DE L'AJUDA.

I aquest últim dimarts hem posat punt final al trimestre fent-nos conscients que la vida es un moment i cal viure-la i entenem per viure-la acceptar tot allò que ens passa com una oportunitat d'aprendre i gaudir de cada moment.
Gràcies a la Silvia Reyes, la Montse Segarra, al Jordi Garreta i la Núria Querol. I al Plus fresc per un piscolabis delicios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada