BUTLLETÍ DESEMBRE'15

Butlletí Desembre 2015 de Sense embuts.
Veureu-ho al blog
 



Les sessions amb el jovent. 
 
El dimarts 3 de Novembre es va realitzar la cinquena sessió:

" Ets lliure? Què és la llibertat? Algú va dir: "L'ésser humà va nàixer lliure i a tot arreu se'l troba presoner (J.J.R), en parlem? "amb en Daniel Gabarró i la Montse Palau.

En aquesta sessió vam estar reflexionant sobre els estereotips de gènere existents en la nostra societat i com aquests limiten la nostra llibertat a través de les expectatives que es creen segon siguis home o dona. A partir d'aquesta reflexió, vam anar creant una definició de llibertat quedant-nos amb una idea clau: La llibertat no és fer el que vull a cada moment, sinó ser fidel a allò que he decidit perquè m'apropa a la felicitat".

El dimarts 10 de Novembre vam realitzar la sisena sessió:

"Parlem del consum de drogues sense alcohol" amb en Rubén i la Sílvia Reyes.

Durant la sessió es va crear un debat molt interessant. Aquest anava al voltant d'una qüestió clau: quan decidim consumir drogues... som realment lliures? És molt important que ens adonem de les pressions socials, de les pressions de la família, del grup d'iguals, dels mitjans de comunicació.... i que pensem per nosaltres mateix@s: vull fer-ho? Aquesta decisió m'apropa o m'allunya de la felicitat?
Us convidem a observar i reflexionar sobre el consum de drogues aprofitant que arriben les festes de nadal: sopars, dinars, anuncis de la televisió, de revistes...

El dimarts 17 de Novembre vam realitzar la setena i última sessió d'aquest primer trimestre d'Antídots per deixar de patir:

"Treu l'artista que portes dins." amb la Sílvia Nieto i la Gemma Abelló.

Aquesta última sessió es va utilitzar l'art com a mitjà d'expressió. El jovent havia de crear el seu propi antídot per deixar de patir i així ho van fer, van deixar anar la seva part més creativa i van sorgir obres d'arts amb un contingut molt profund i transformador. Us deixem unes imatges per a què us en podeu fer la idea....


Aquesta va ser l'última sessió del primer trimestre, però no us preocupeu... Sense Embuts torna després de Nadal amb més energia que mai!

SENSE EMBUTS encara té loteria de Nadal.

Si vols comprar i/o ajudar-nos a vendre loteria, només cal que et posis en contacte amb nosaltres a info@senseembuts.cat.
Tota l'ajuda és necessària!
Segur que toca!!!!!

SENSE EMBUTS ha creat un nou equip de treball.
Aquest nou equip de treball s'està preparant per a visitar centres educatius, centres d'oci, de formació.... per a poder donar a conèixer el projecte al jovent, de manera directa, clara, entenedora i motivadora.
Si coneixes docents, equips educatius... que poden estar interessats a rebre'ns, no ho dubtis, posa'ns en contacte, com a més joves arribi la informació, més joves aprendran a ser feliços.
Ajuda'ns a fer xarxa!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Instagram
Instagram

            Properes activitats    

Aquest desembre SENSE EMBUTS està cuinant a foc lent.....

mmmm.... sentiu l'olor?
Aquest desembre s'estan cuinant dues receptes molt especials:
 
1- Sense Embuts té al forn un nou material, un vídeo promocional on el mateix jovent explica que és, com és... el projecte!

Qui millor que els mateixos i les mateixes protagonistes per a explicar que és Sense Embuts?
Aprofitem per donar les gràcies a tots i totes les joves que col·laboren amb el projecte, sense vosaltres el projecte no tindria sentit!

2- El 6 de Febrer estem organitzant la jornada de portes obertes "Sense Embuts obre les portes" on totes les persones podran viure l'experiència Sense Embuts de manera vivencial, t'assegurem que valdrà molt la pena.

Vine a viure l'experiència Sense Embuts! Reserva't el dissabte 6 de febrer al matí.
Donarem tota la informació detallada al proper butlletí!


Sense Embuts col·labora amb Homes Igualitaris
L'associació Homes Igualitaris realitza un curs de formació sobre masculinitats a homes joves, on es treballaran temes de diversitat, sexualitat, relacions, violències, treball amb altres nois joves ... i Sense Embuts realitza una de les sessions de formació.
Gràcies Homes Igualitaris per comptar amb nosaltres, és un plaer col·laborar amb vosaltres!
Copyright © 2015 Sense embers, All rights reserved.
Butlletí semanal
Our mailing address is:
info@senseembuts.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada