2º SESSIÓ ANTÍDOTS PER DEIXAR DE PATIR: "VOLS SER FELIÇ AQUI I ARA?"

Dimarts dia 13 doctubre, Sense Embuts va oferir la segona sessió d'antídots per deixar de patir amb: "la felicitat és una decisió, la qüestió és.. vols ser feliç aqui i ara?". Durant la sessió vam poder treballar el concepte de la felicitat a través d'un rol playing on vam reflexionar i debatre sobre si la felicitat és un sentiment, una emoció o una decisió. El fet de plantejar que la felicitat és una decisió, vol dir que és una elecció i una responsabilitat, la qual cosa trenca amb les creences socials establertes.

 La sessió va resultar ser molt interessant ja que vam treballar com podem decidir ser feliç a pesar de les situacions difícils i adverses, perquè la felicitat depen únicament de nosaltres mateix@s, la qüestió és... vols ser feliç? si la resposta es si, només pot ser en un moment, i és en l'aqui i l'ara. Viu el present i sigues feliç.

El proper dimarts realitzarem la tercera sessió titulada: "Vols deixar de tenir problemes? vols deixar les dificultats de banda? vols deixar de patir? La resposta està a les teves mans".

A l' Aula 1.01 del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont, Universitat de Lleida.

De 18:00 a 19:15 si tens entre 12 i 16 anys.
De 19:30 a 21:00 si tens entre 16 i 22 anys.


T'esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada